IN DE MEDIA

Open Dag!

Open Dag!

Komt u ook langs op zondag 17 april? Tussen 13.00u en 17.00u bent u van harte welkom om te komen kijken in het Kreatief Pakhuis en bij alle ondernemers die hier met hun bedrijf gevestigd zitten.

Er zijn diverse leuke activiteiten georganiseerd op deze dag! Zo kunt u bij Oxygen-events ervaren hoe het is om op een Segway te rijden, kunt u uw gratis portret laten fotograferen bij Marcel Berkelaar, organiseert SUUZZO diverse workshops voor kinderen en volwassenen en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de fijne muziek van de band “Doris & the Timeflies”. Ook hebben 3 van onze nieuwe huurders op zondag 17 april hun officiële opening!

Van websites, sieraden en keramiek, tot vergaderen op een prachtige locatie en een verrassende plek voor uw recepties en partijen.

Komt u ook? Wij van het Kreatief Pakhuis heten u graag van harte welkom op zondag 17 april.

Tot dan!

Binnenkant_Flyer

achterkant_flyer

Binnenkort opent Suuz van het Pakhuis een winkel op 146C!

Binnenkort opent Suuz van het Pakhuis een winkel op 146C!

SUUZZO opent winkel.

De voorbereidingen op de Lagedijk 146c in Zaandijk zijn in volle gang!
SUUZZO opent haar concept store op zondag 13 december. Er is nog plek voor creatieve ondernemers die met hun product in deze inspirerende winkel willen staan.

Heb jij een webshop of ken je iemand met een bijzonder product, dan horen wij graag van je! info@suuzzo.nl

De Zaanse Sportbank

De Zaanse Sportbank

Een stukje sporthal in huis? Eten op de middenstip? Zitten op de basketbalbank? Kan dat binnenkort. De vloer van sporthal De Vang, inclusief basket- volley- en handballijnen, wordt omgetoverd tot strakke designmeubels.

Het idee ‘de Zaanse Sportbank’ is van Steven de Cleen, eigenaar van design bureau PROUDdesign. Hij speelde basketbalvereniging BV Zaandam en the Windmills vaak in de Vang.

Tafels, banken en krukjes
Behalve Steven de Cleen maken ook Rogier Bentvelzen (Bentvelzen & Jacobs, demontage), Iwan de Koker (Kreatief Pakhuis, meubelmaker), Piet Scholtens (PS Shipping Tools) en Martijn Visser (Staalmaker, frames) deel uit van de Zaanse Sportbank.

Er komen tafels, banken en krukjes in verschillende maten; en eenmalige objecten als een sportlocker en een sport-tv-meubel. De verkoop begint in september 2015.

vang-6

Jaarmarkt Zaandijk

Jaarmarkt Zaandijk

Natuurlijk zijn tijdens de jaarmarkt in Zaandijk ook de deuren van het Pakhuis weer wijd open!

Pin It on Pinterest

Deel ons!

Deel deze pagina gerust met je vrienden, familie of collega!