VERGADEREN

PERFECTE VERGADERLOCATIE

Eens in een ver verleden lagen hier de kwaliteitsdropjes en andere zoethouders van Klene te wachten op de fijnproever. De fabrieksterreinen en kantoorpanden werden gesloopt en het als magazijn/laboratorium in gebruik zijnde Pakhuis bleef eenzaam achter. Na jaren van leegstand heeft het Pakhuis een nieuwe bestemming gekregen. Door de mooie ligging aan de oever van de Zaan en tegenover de molens van de Zaanse Schans, kwamen al snel de aanvragen of er ook vergaderd kon worden. Vanaf dat moment is er hard gewerkt en zijn er diverse vergaderruimtes gecreëerd,
waarbij bijna iedere ruimte het zicht op de wereldberoemde molens van de Zaanse Schans heeft behouden. Door de grote diversiteit in stijlen en de aanwezigheid van meerdere zalen, is het vergaderen in het Kreatief Pakhuis vanaf het begin een enorm succes.

De Opslag

in deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 18 personen, met een wat luxe uitstraling, maar waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel die is gemaakt van oude vloerdelen die we bij het opruimen van het pakhuis vonden. Uiteraard kan de Opslag worden voorzien van een beamer, scherm en laptop. In het gehele pakhuis is een draadloze netwerkvoorziening, dus verbinding met internet is geen probleem.

De Zolder

De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ‘De Zolder’ en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken. Het grote voordeel van deze zaal is ook dat er aangrenzend nog een ruimte zit waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Ook vanuit deze beide zalen is het uitzicht op de Zaanse Schans geweldig. Een flip-over en draadloos internet behoren tot het standaard pakket. Visuele ondersteuning zoals een beamer, scherm en laptop kunnen uiteraard op verzoek worden bij geplaatst.

De Lagedijk

De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur. Een zaal met zeer veel daglicht en geschikt voor maximaal 20 personen. Flip-over en WIFI is standaard aanwezig. Uiteraard kunnen de overige presenatie middelen worden geplaatst.

Meer info en prijzen mbt vergaderen in het Kreatief Pakhuis > klik hier

Pin It on Pinterest

Deel ons!

Deel deze pagina gerust met je vrienden, familie of collega!